mandag 27. februar 2012

Gamle venner ...


Jeg har funnet frem noen gamle venner igjen.. Eller gamle og gamle, bruker de støtt og stadig. Men disse billige bootsa fra Primark har vært med jorden rundt, bokstavlig talt. De var med da jeg klappet kanguruer, da jeg møtte en elefant for første gang, de har tuslet rundt Uluru og sett India fra en togdør... De har vært med på mye, og det at de igjen står fremme på rommet mitt betyr at det er mer i vente...

Jeg har nettopp kommet hjem fra tidenes familieferie i Alpene, og rekker så vidt å snu i døra før jeg står på Gardemoen igjen. Til lørdag går bootsa ut døra for å ende opp i Zimbabwe etter mange timers reise. Å herregud som jeg gleder meg! Mina og jeg skal en tur til Antilope Park, og hva skal vi der? Jobbe med løver.. Elefanter.. Hester.. Møte mennesker.. Leve livet, i tre herlige uker. Det har seg nemlig sånn at med Keijei og Mini, så er det ikke "bare snakk".. Når vi bestemmer oss, så gjør vi det. Og bestemme oss gjorde vi for et halvt år siden, og nå er det under en uke til vi drar! Papirer er i orden, pakkingen er begynt og sommerfuglene flyr fritt. Det betyr bare en ting: det er reising i vente...

Litt etter litt reiser du langt....
J.R.R. Tolkien 

Mange sier jeg reiser mye... Penger, hjemlengsel, forpliktelser, hvordan funker det? Det handler egentlig bare om vilje. Vil du, så kan du dra jorden rundt på 10 kr... Det er viljen, eventyrlysten og den følelsen... Det er bare det som skal til ... 

lørdag 25. februar 2012

Hjem igjen...


Da er ferien over for denne gang, og vi setter snuta hjemover igjen. Vi har hatt en super ferie, ikke tvil om at jeg vil hit igjen! Snø, bakker, fjell, øl, sol... Igjen; veldig bra ferie!

onsdag 22. februar 2012

Solskinn

Nok en dag i bakken! For en tur dette er altså, for noen bakker, for et føre, for en gjeng! Koser meg som bare det! De fleste måtte vel reparere litt  etter gårsdagen, men det er få ting som reparerer på samme måte som bakkene her ....






Så moro å ta bilder av gutta når de kjører! og så digg med en øl i solen etterpå.... :)



Siri og Kristoffer...

.... sitting in a tree
K-I-S-S-I-N-G
First comes love,
then comes marriage,
then comes baby
in a baby carriage

Trur du ikke mannen  fant fram ringen på 2600 moh. i dag da!? Hvem kan si at kjæresten fridde på toppen av Alpene? Jo, min kjære søster... Begge med brettet på bena, hjelm på hue og briller på, men JA blei det! 
Må innrømme at jeg var rimelig sur der jeg satt, det tok jo så sykt lang tid med de to oppi bakken... Men det tok ikke lang tid før det kom et par gledestårer... Rørt, jeg!? Skjønner ikke hva du mener... Så i den anledning har da skålt jevnt fra kl 2 i dag, til Siri og Kristoffer!






Dermed ble det fire retter på hele gjengen i kveld, vin, god mat og mange visdomsord!

Gratulerer Siri og Kristoffer!

For en dag!

Jeg kan ikke få sagt det nok; for en daaaag! For det første, for et vær! (jeg er nordmann, det må komme frem...) Strålende sol, ikke et vindpust, 20 varme i veggen og et fint lite lag med pudder.. Vi har kosa oss i Sportgastein i hele dag! Fjellene og utsikten har tatt pusten fra oss flere ganger, det er bare så mektig! Har tryna mer enn en gang fordi jeg så på utsikten istede for veien jeg kjørte.. Mye løssnø å kjøre i, det er jo bare gøy!








Det er så sykt å være her, i Alpene, i dette været, i disse bakkene... det er bare fantastisk! Man må oppleve det, for det er så sykt! Sier det nok en gang; for en dag.....!

mandag 20. februar 2012

A night to remember

En tur med enmanns stolheis opp i bakken, middag for konger, dans, sjarm og tidenes kjelketur ned bakken! Lar bildene snakke for seg selv jeg ....












Nå er det natta, i morgen venter nye bakker og sol!

Pudderalarm!


Etter et par dager med snø og overskyet, fikk vi i dag glimt av sol! Pappa, Andreas, Kriss, Anders, Martin og meg selv var i bakken da de åpnet, kl halv ni, og hadde et par turer på nypreppa løyper med ingen mennesker, i Alpene... Få ting som slår det! Pudderalarm, det har vært helt sykt å kjøre i dag! Vi har kjørt masse hele dagen, tok med meg lillebror en siste tur å knipsa litt mens han kjørte.



Jeg merker at det er lenge siden jeg har stått på brett... Om jeg ikke får lår og legger av stål etter denne uka, så kommer jeg aldri til å få det. Kjenner det etter over 6 timer i bakken for å si det sånn. Men om bena sier ifra at det er nok, så er det bare å finne en Alm å slå seg ned på, ta seg en øl og nyte livet... Noe vi gjør ganske ofte.




Nei, livet i Bad Gastein er fint, ingen tvil om det. Nå venter fondue på et sted som ligger i bakken, og kjelketur ned igjen... Kan bli spennende!