mandag 31. oktober 2011

Workshop m/ Julie Pike


Modell: Sofie/Pholk

Vi har over de siste ukene hatt en workshop med Julie Pike, en norsk motefotograf. Jeg digger bildene hennes, hun er spesialist på motlys og får fantastisk stemning i bildene sine. Vi har hørt mye spennende om hvordan hun jobber, og på lørdag fikk vi selv prøve. Hele klassen dro til Losby Gods med modeller og makupartiser. Det var utrolig gøy!


Over er et av mine bilder som jeg tok på lørdag. Jeg hadde valgt et litt gammelt tema, siden vi var på fantastiske Losby Gods, så ville jeg utnytte dette til det fulle. Fortsatt litt usikker på bildene mine generelt, men får vel la det synke litt..

fredag 28. oktober 2011

Fra India


 Jeg driver å titter litt i bildene mine for tiden, og da fant jeg dette, fra en kamelsafari i Pushkar, India... 

torsdag 27. oktober 2011

Brud





For dere som kjenne Mari, neida, hun skal ikke gifte seg... enda. Jeg har bare lånt henne! Rett ved skolen min ligger verdens søteste brudebutikk, Arous. Det er fantastiske kjoler der, og hele lokaet er alle jenters drøm. Så her en dag vandret jeg innom å spurte om jeg kunne komme å ta noen bilder, og vips! Denne kjolen her var jo bare helt fantastisk! Med brodering oppe og helt nede langs slepet..

Det er ikke så mye som skal tid, veldig mange er villige til å hjelpe. Så bare spør, det værste man kan få er et nei...

lørdag 22. oktober 2011

Skygger


Tatt bilde av Merethe i dag. Vi tok oss en tur til Akershus festning, så det er kun naturlig lys, jeg liker det best. Det er så mye man kan gjøre med lys og skygger, selv om dette da er helt enkelt. Liker dette veldig godt, men har mange, mange fler også!

fredag 21. oktober 2011

tirsdag 18. oktober 2011

Snart jul ..?

Jeg vet det er oktober.. Men det får virkelig være lov å glede seg til jul! Herregud, jeg er så klar for jul, så det skulle bare mangle. Holdt på å gå ut av mitt gode skinn da jeg så pepperkaker i butikken! Så det er bare å begynne nedtellingen, det er tross alt bare 6 uker og to dager til 1 desember... :)


mandag 17. oktober 2011

En gammel mann


Dette bildet tok jeg på søndag da jeg var en liten tur ute å gikk. Lurer på hva han gjorde mens jeg spiste middag, så på tv og til slutt la med i en bred seng... Lurer på hvor gammel han er? Helt sikkert ikke så gammel som han ser ut. Når hadde han sist et sted, et rom, en leilighet, som han kunne kalle hjemme? Lurer på hvordan han havnet på gaten med alle sine eiendeler i et par plastposer... Det er mange historier der ute, alle har en, og de krysses hver eneste dag, hvert eneste minutt og sekund...

lørdag 15. oktober 2011

Et lite prosjekt


Jeg har startet med et lite prosjekt i dag. Jeg har funnet ut at mens jeg går på skole, så kommer jeg til å printe ganske så mye.. Så hvorfor ikke bruke bildene til noe istedefor å bare la de ligge å støve ned? Jeg kommer jo ikke til å bo her så sykt mye lenger, men jeg kan jo fortsette når jeg kommer hjem. Blir nok endel gamle bilder som printes ut også.. Lurer på hvor stort collagen rekker å bli.... Nå skal jeg ut i det fine været å ta bilder, kanskje noen av de havner på veggen, hvem vet?

torsdag 13. oktober 2011

The world ...

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” - St. Augustine



“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.” - Susan Sontag 

"Det kribler i reisefoten..." - Kaja Fjeld

En liten krabat...


Møtte en liten krabat her om dagen... Gleder med til juletider når det er masse fulger utenfor vinduet, snø og kaldt, mens jeg sitter inne med en varm kopp te og ingenting annet å gjøre enn å kose meg! Gleder meg til jul <3

Men det er ennå en stund til, så da må ting gjøres i mellomtiden. Fyker av sted til skolen senere i dag for å printe litt. Har bestemt meg for å printe mye mens jeg kan, så bare henge opp masse bilder på veggen. Hvorfor ta masse bilder og ikke bruke de til noe som helst!?

onsdag 12. oktober 2011

Generasjoner

 Har tatt bilder til en oppgave på skolen, et personlig prosjekt. Jeg valgte å portrettere de forskjellige stadiene i livet ved å bruke familien min og la omgivelsene rundt fortelle om hvilke del av livet de er i. Enkelt og greit! Det var veldig moro, og de er jo så fine alle sammen!



- Kaja

torsdag 6. oktober 2011

20 år!



Herregud, jeg elsker å ha bursdag!!
20 år, kan nesten ikke tro det! :D

- Kaja

onsdag 5. oktober 2011

Teselskap


Et bilde fra en serie jeg holder på med til skolen. Det kommer flere bilder senere!

- Kaja

søndag 2. oktober 2011

Fødsels...uke?



Jeg elsker å ha bursdag! Virkelig ELSKER det! Derfor har jeg i år begynt å feire litt tidlig, så jeg kan feire jevnt og trutt over en hel uke... man fyller tross alt 20 bare en gang! Jeg fyller offesielt til torsdag, men detaljer, detaljer. Og for å si det sånn, jeg er superfornøyd meg gaver og denne dagen! Mat og kos med familie hjemme, barkerovnpizza fra mor! Nam! Jeg fikk converse av Siri og Kristoffer, noe jeg har ønsket meg lenge! Cupcakes boka har jeg også sett på lenge, så mamma traff spiker'n på hodet. Jeg har også fått en tur til Barcelona av mamma og pappa sammen med Siri i mai. En langhelg på tur har blitt en liten tradisjon til 20 års dagen, så tusen takk mamma og pappa, gleder meg allerede! Ellers fikk jeg litt mer cupcakes utstyr og penger, så nå er det ny mobil på gang, siden den jeg har er... død...

Nei, gleder meg til en uke med mye moro!

- Kaja