fredag 30. september 2011

Grønt er skjønt..

... sammen med rødt blir det enda bedre!



Jeg har hatt med meg Mari i studio i dag, og vi har lekt litt med farger. Eller rødt og grønt da... Jeg elsker enne kombinasjonen, røde lepper og grønne klær. Kommer til å bli brukt utover høsten, helt klart!

- Kaja

tirsdag 27. september 2011

Drømmer i bilder


Vi fikk en oppgave forrige uke; å ta bilder inspirert av drømmer. Altså, sove-drømmer. Etter å ha grublet, klaget og vridd meg i søvne over denne oppgaven i en fem dagers tid, tok jeg dette bildet i ren frustrasjon. Det er en eksponering, lang lukkertid, så flytter jeg meg bakover. Dette er jo egentlig en kjempe morsom oppgave, og jeg kunne gjort så mye spennende. Men alle ideene mine ble bare dritt... Derfor er det litt deilig at jeg fikk til et bilde jeg faktisk liker. Problemet er at jeg egentlig skal levere 4-6 bilder... jeg har 1... Jaja, er vel ikke verdens undergang!

Det er mye som skjer på skolen, alltid oppgaver som skal leveres. Det som er litt frustrerende er at vi har så kort tid. Vi må ta rundt 10 bilder hver eneste uke, og når man da skal være kreativ og gjøre noe nytt og spennende hele tiden, så tar det tid. Jeg har iallfall ikke sjangs til å få til alt jeg har lyst til. Men det er vel en øvelse... Vi har jo bare frem til jul, så det er mye som skal læres på kort tid. Det er bare å stappe hodet fullt av info frem til jul, så får jeg se hva som kastes da ...

Noe annet som er rett om hjørnet er min bursdag! Kjære tid, jeg fyller faktisk 20 år om litt over en uke... For å si det sånn; det har jeg ventet lenge på! Det skal feires!

- Kaja

mandag 26. september 2011

Header!


Jeg har laget ny header for søster. Vi prøvde å gjøre noe litt annerledes enn det som har vært før. Det ble rent og enkelt, veldig Siri egentlig! Sjekk Motebloggen!

- Kaja

søndag 25. september 2011

I en stol ...


Digger denne stolen! Syntes den gjør mye i bildet, blir litt ekstra. Har masse bilder fra gårsdagen, men min kjære mac har satt seg litt på vrangsiden for tiden, så skjønner ikke helt hva som er problemet.. Jaja, jeg skal nok finne ut av det! Altså, det kommer flere bilder!

- Kaja

Besøk!

Jeg har hatt besøk av min kjære søster og mamma i helgen! Det har vært så koselig, shopping, mat, prat, mat, latter og litt mer mat. Vi dro også en tur i studio for å ta noen bilder, litt for moro, litt for skole og litt for motebloggen. Under er et par bilder, men det kommer fler tenker jeg.. Har bare litt jeg må få gjort i dag...



Er ikke de fine a? Mamma'n og søstera :)
Alltid moro å leke i studio!

- Kaja

fredag 23. september 2011

Et drivhus ..


Det er noe mystisk med drivhus.. Kanskje det er fordi jeg egentlig aldri har vært inni et. Eller lyset som alltid er på. Eller jungelen som er på innsiden... Tok dette bildet mens jeg vandret rundt nok en gang.

Jeg merker at nå som jeg har rutiner å følge, så vil jeg ikke annet enn å bryte de. Det er alltid noe annet jeg har lyst til å gjøre, et sted jeg vil reise, noen jeg vil treffe. Jeg har så utrolig lyst til å ut å reise igjen. Det er litt trist, fordi jeg har det kjempe gøy på skolen og i Oslo for tiden, men jeg er så stressa! Tripper og stresser, selv om jeg egentlig ikke trenger det... Må roe meg litt!
I morgen kommer mamma og Siri innover, gleder meg! Ellers har vi endel spennende oppgaver på gang, så kommer noen flere bilder snart!

- Kaja

mandag 19. september 2011

Se deg rundt ...

  


 Har vandret rundt de siste dagene og bare knipset bilder til skolen. Oppgaven var å faktisk begynne å se seg rundt... Er jo det eneste jeg gjorde i 4 mnd, så passet meg bra. Liker bildene i s/h, og har prøvd å se etter former og mønster som skiller seg litt ut.

Ellers går det i mye skole for tiden, men også mye venner. Noe som skjer hele tiden, så jeg koser meg!

- Kaja 

onsdag 14. september 2011

Eksotiske Oslo


I dag har det vært en fantastisk dag! Strålende sol, og fri fra skolen, så jeg har bare tuslet rundt å tatt bilder, møtt venner og kost meg! Siden det har regna så mye i det siste, så er det mye vann som er ute å går. Jeg fant dette treet som var omringet av vann, og det var en ganske sterk strøm. Ved å bruke lang lukkertid får jeg bevegelse i bilde og slipper også inn mye lys til trærne. Oslo blir jo rent eksotisk...

- Kaja

mandag 12. september 2011

Gammelt og glemt

Litt ekkelt, det må jeg si. Mina og jeg vandret en tur rundt i gamle Lekeland, som er falleferdig og trist. Jeg var det så mye når jeg var liten, rart å se hvor lite det er og litt trist å se hvor falleferdig det har blitt... Liker de i sort/hvitt, gjør det kaldt og ekkelt.



Etter en helg på hytta med familien, fyker jeg inn til Oslo igjen i morgen. Masse lekser og ting som må gjøres.

- Kaja

torsdag 8. september 2011

Vannliljer


Tok dette bilde her om dagen, og syntes det var så fint. Jeg elsker høstfarger, og nå begynner de å komme for fullt! Det blir en helt annen stemning enn den liljen jeg tok bilder av for noen uker siden. Varmt og vakker.

Jeg føler jeg begynner å komme litt inn i skolen nå, og det er veldig gøy. Liker miljøet vi har, det er helt klart viktig på en skole som denne. I dag har vært en lang dag, nesten 11 timer hvor det har gått i ett. To nye fag, en workshop og en mulighet til å svi av masse penger på kamerautsyr. Altså, masse, masse info. Jeg endte opp med å ikke kjøpe noen ting, så der var det endel penger spart.. Men jeg er nok ikke ferdig, det er endel ting jeg føler jeg må ha. Uansett, moro er det her i Oslo og på Bilder Nordic. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å lære masse, og at det kommer til å bli en hektisk høst! Men jeg tar turen på hytta i morgen, slappe av, og siden jeg har masse hjemmelekser, så blir det nok endel bilder tatt der.

- Kaja

søndag 4. september 2011

I Oslo by ...

I dag har jeg vandret rundt i regnet, veldig friskt og fint og det er godt for et litt slitent fadderbarn. Vi har hatt fadderhelg, og det har vært utrolig gøy. Masse nye mennesker, navn og inntrykk! Vi er allerede i gang med ting på skolen, så jeg har bare vandret rundt å knipset litt bilder til en lekse i dag. Det er så gøy å vandre rundt i Oslo, så mye rart man finner... Jeg fant meg også en kamerabag i dag. Ikke de nye, fine, men dette er en litt slitt, stor skinnbag som rommer masse, helt perfekt! Så ting begynner å falle litt på plass her i Oslo by...



Liker lyset på dager med litt regn og skyer. Men ikke alltid like lett å ta bilder når man holder en paraply...

- Kaja